Open

Onderhoud campers en caravans

CAMPER- EN CARAVANONDERHOUD

Carteam Veldema Automotive

CARAVAN EN CAMPER ONDERHOUD, GOED EN BETAALBAAR

Bij Carteam Veldema Automotive staat een gedreven team voor u klaar om uw caravan, vouwwagen of camper goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Veldema Automotive is hét bedrijf voor het onderhoud van uw kampeerwagen.

AFSPRAAK MAKEN

CARAVAN ONDERHOUD BIJ Carteam Veldema Automotive

  • BOVAG-erkende caravan-keurmeesters
  • Wij beschikken over de nieuwste apparatuur in de werkplaats
  • Mogelijkheid: klaar terwijl u wacht
  • Voor alle caravan merken
  • Verlengde openingstijden
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Gespecialiseerd in caravan onderhoud en caravan schadeherstel

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Veldema Automotive
Carteam Veldema Automotive

DAAROM CARAVANONDERHOUD

Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de remmen, de elektriciteit- en gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van u zelf en die van anderen.

De meeste verzekeringsmaatschappijen controleren bij een schadeclaim of de caravan goed is onderhouden, dit i.v.m. de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object.

AFSPRAAK MAKEN

TIJDIG ONDERHOUD

Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als de caravan maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig.

Carteam Veldema Automotive weet als geen ander, dat gebrek aan onderhoud leid: tot onnodige onveilige situaties en hoge reparatie kosten en bekorting van de levensduur.

Dus voorkom: verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Veldema Automotive
Auto onderhoud

Waarom Carteam Veldema Automotive?

Bij Carteam Veldema Automotive staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Veldema Automotive is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN