Open

Onderhoud Elektrische Auto's

Carteam Veldema Automotive: EXPERT IN ONDERHOUD AAN ELEKTRISCHE AUTO’S

Carteam Veldema Automotive

ONDERHOUD ELEKTRISCHE AUTO’S

Voor het onderhoud aan je elektrische auto ga je naar Carteam Veldema Automotive in Lijnden. Ons team heeft alle kennis in huis om goed onderhoud voor je uit te voeren. Of het nou een Tesla Model 3, Nissan Leaf of een Hyundai Kona is, jouw auto verdient gewoon goed onderhoud. Vanzelfsprekend is bij ons de kennis in huis voor het onderhoud van alle merken EV’s. Wij zorgen ervoor dat je auto volgens fabrieksvoorwaarden wordt onderhouden met behoud van garantie, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

CONTACT

STEEDS VAKER HYBRIDE EN ELEKTRISCH

Het aanbod aan hybride- en elektrische auto’s is de laatste jaren flink gegroeid, net als de vraag hiernaar. Het onderhoud van deze duurzame auto’s vergt echter specifieke kennis. Wij hebben de autotechnici die opgeleid zijn om je elektrische auto te onderhouden.
Je kunt het onderhoud van je elektrische auto dus toevertrouwen aan ons.

CONTACT

Carteam Veldema Automotive
Auto onderhoud

Waarom Carteam Veldema Automotive?

Bij Carteam Veldema Automotive staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Veldema Automotive is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN