Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Veldema Automotive

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Veldema Automotive is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Lijnden en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Veldema Automotive

Alle merken En alle types

Bij Carteam Veldema Automotive in Lijnden vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Veldema Automotive! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

De Leefstijl Guru
De Leefstijl Guru
Zeer tevreden over de service van Veldema Automotive. Jerry heeft mij al twee keer geholpen bij het aankopen van een mooie auto van goede kwaliteit. Daarnaast kan ik altijd terecht bij hem voor onderhoudsbeurten en service wanneer er iets aan de hand is met de auto. Jerry is altijd zeer servicegericht en klantvriendelijk, met grote passie voor zijn vak!
gandolfo zafarana
gandolfo zafarana
Eerlyk,duidelyk en komt afspraken na ! Met name eigenaar jerry veldema top monteur ! Die weet hoe een mercedes inelkaar zit
Lodewijk Hulsman
Lodewijk Hulsman
Altijd snel geholpen worden, daar wordt je blij van als ondernemer..
TransCare Logistics
TransCare Logistics
Apk en grote beurt voor onze vrachtauto's. Zeer schappelijke prijzen en brede kennis. Zowel kleine als grote voertuigen.
Laurens Helder
Laurens Helder
Goede vriendelijke service, helaas duurden de reparaties iets langer dan gepland. Gedurende de gehele periode kreeg ik daarom een leenauto mee, en hadden ze een paar andere kleine dingen gratis uitgevoerd, goed opgelost dus!
Bekijk beoordelingen