Open

Vrachtwagen en Bedrijfswagen Onderhoud

VRACHTWAGEN EN BEDRIJFSWAGEN ONDERHOUD

Bij Carteam Veldema Automotive in Hoofddorp doen wij meer dan alleen uw eigen auto onderhouden. Wij verzorgen ook reparatie en onderhoud aan trucks & trailers. Denk ook aan bedrijfswagens, laadklep service en Camper service. Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kan. Zorgeloos kilometers maken, dat is wat u wilt met uw truck & trailer. Wij nemen de lasten van het onderhoud aan deze wagens graag voor u uit handen. Voor het onderhoud van uw wagenpark hebben wij aantrekkelijke onderhoudscontracten op maat.
Carteam Veldema Automotive

Diagnose

Heeft u klachten over het rijgedrag van uw truck en trailer of geeft deze een storing aan? Dankzij onze kennis, ervaring en moderne diagnoseapparatuur vinden wij snel de oorzaak van dit ongemak. Na het stellen van de diagnose bespreken we met u de oplossing die we u kunnen bieden. Zo zorgen we ervoor dat u vooraf weet waar u aan toe bent.

CONTACT

Onderhoud & Reparatie

Wij onderhouden en repareren elk type en merk vrachtwagen. Van vrachtwagen en bedrijfswagens tot laadklep- en camperservice. Voor de meest voorkomende merken hanteren wij vaste onderhoudstarieven. Voor elke voorkomende reparatie maken wij graag vooraf een offerte. Aan de hand van foto’s laten wij u graag zien welke onderdelen van uw wagen eventueel gerepareerd of vervangen moeten worden om veilig mobiel te blijven.

CONTACT

Carteam Veldema Automotive
Carteam Veldema Automotive

Tachograafkeuring

Het is verplicht om de tachograaf iedere twee jaar te laten ijken. Dit kunnen we combineren met de Apk-keuring.

In principe hebben alle voertuigen of voertuigcombinaties met een gewicht dat hoger is dan 3500 kilo een tachograafplicht. In Nederland is dit vastgelegd in het rijtijdenbesluit waaraan iedere chauffeur zich aan dient te houden. Zoals gezegd bent u verplicht om de tachograaf elke twee jaar te laten ijken. Dit mag alleen worden gedaan door een erkende partij. Wanneer u de truck bij de dealer in onderhoud heeft, wordt het ijken van de tachograaf tijdens de APK-keuring gedaan.

CONTACT

APK-Keuring

Uw truck moet elk jaar een Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Bij Veldema Automotive keuren wij uw vrachtwagen. Dit kunnen wij tegelijk doen met de tachograafkeuring.

CONTACT

Carteam Veldema Automotive
Auto onderhoud

Waarom Carteam Veldema Automotive?

Bij Carteam Veldema Automotive staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Veldema Automotive is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN