Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Veldema Automotive

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Veldema Automotive is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Lijnden en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Veldema Automotive

Alle merken En alle types

Bij Carteam Veldema Automotive in Lijnden vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Veldema Automotive! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Veldema Automotive.

Meer informatie

Carteam Veldema Automotive

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Michael Harmers
Michael Harmers
Goede service van A tot Z. Met m’n probleem auto ben ik met veel zorg goed geholpen.
De Leefstijl Guru
De Leefstijl Guru
Zeer tevreden over de service van Veldema Automotive. Jerry heeft mij al twee keer geholpen bij het aankopen van een mooie auto van goede kwaliteit. Daarnaast kan ik altijd terecht bij hem voor onderhoudsbeurten en service wanneer er iets aan de hand is met de auto. Jerry is altijd zeer servicegericht en klantvriendelijk, met grote passie voor zijn vak!
TransCare Logistics
TransCare Logistics
Apk en grote beurt voor onze vrachtauto's. Zeer schappelijke prijzen en brede kennis. Zowel kleine als grote voertuigen.
jacky jongtama (De Proefblogger)
jacky jongtama (De Proefblogger)
Wat valt er allemaal te vertellen over. Veldema Automotive. Een hoop! Ik ben zeer tevreden over de service van Veldema Automotive. Ik ben hier via een vriend terecht gekomen en hier blijf ik ook! Jerry heeft mij al drie keer geholpen. Ik was er voor onderhoudsbeurten en service geweest. Wanneer er iets aan de hand is met de auto zal Jerry je netjes in kennis stellen. Het is overzichtelijk en duidelijk. Geen gekke en rare addertjes onder het gras. Zoek je een betrouwbare automonteur die servicegericht en klantvriendelijk is? Dan zit je hier goed 👍
Laurens Helder
Laurens Helder
Goede vriendelijke service, helaas duurden de reparaties iets langer dan gepland. Gedurende de gehele periode kreeg ik daarom een leenauto mee, en hadden ze een paar andere kleine dingen gratis uitgevoerd, goed opgelost dus!
Bekijk beoordelingen